Aili LundMarK

Jag bor i gröna, sköna Tunabackar i utkanten av Uppsala. I hemmet finns inte mindre än nio förunderliga marsvin som äter upp min tid och mina pengar.
 
Försörjer djuren och mig själv genom att frilansa som översättare, redaktör och korrekturläsare för olika bokförlag och tidskrifter. Knåpar även på en doktorsavhandling i svenska språket, med fokus på språk och stil i barnlitteratur. Någon gång emellanåt får jag tid att jobba med mina egna skönlitterära manus.
 

Läs mer om mig och mitt företag Ordateljén.

Följ mig i sociala medier!

Jag bryr mig om hur djuren har det och har därför valt att stödja två organisationer som bedriver ett imponerande arbete för att hjälpa djur som befinner sig i svåra omständigheter.

AnimalsAsia räddar björnar från den grymma gallindustrin i Kina och Vietnam och gör samtidigt viktiga insatser för katter och hundar samt djur på zoo i olika delar av Asien.

Wild Futures tar hand om apor som på grund av människans habegär blivit undernärda och traumatiserade; efter år i fångenskap kan de inte klara sig i det vilda, men på The Monkey Sanctuary i England får de en fristad bland artfränder.

Pin It on Pinterest

Share This