Ute nu

Inte bara amen och halleluja

Roman, Hoi Förlag. Tryck bok, e-bok och ljudbok
Text: Aili Lundmark | Uppläsare: Camilla Falk

Prins Mårten
fyller år

Barnbok, Lumenos Förlag. Tryckt bok, e-bok och ljudbok

Text: Aili Lundmark | Bild: Anette Bengtsson | Röst: Simon Väderklint

PÅGÅENDE PROJEKT

Den överhettade hjärnan

En dag hösten 2007 satt jag i baksätet på en polisbuss. Till min förvåning slutade färden på en psykiatrisk akutmottagning. Min första psykos var ett faktum, och den skulle följas av fler. Nu har jag inte haft något återfall sedan julen 2012, vilket torde bero på att jag inte avbrutit medicineringen sedan dess, trots en del besvärliga biverkningar. Livet efter flera psykoser kan dock inte bli som förut. Hjärnan har varit så överhettad att man ständigt är medveten om det stora haveriet, som i mitt fall fått etiketten schizoaffektivt syndrom. Som skrivande människa har jag förstås behov av att rädda minnesbilder från de psykotiska perioderna. Jag vill berätta
hur det som är fullständigt obegripligt för en utomstående upplevs från insidan av psykosen. Det är inte klart än hur jag kommer att använda dessa nedskrivna episoder och jag har inte bråttom med detta projekt. Men i en eller annan form ska det här bli litteratur.

Kommande event

19 FEBRUARI 2020

Bokförsäljning & signering • ICA Maxi Stenhagen, Uppsala

Kl. 12.00–17.00

Mitt i sportlovsveckan signerar jag min debutbok om prins Mårten på bokavdelningen hos ICA Maxi i Stenhagen, Uppsala. Berättelsen utspelar sig på vintern, så det passar fint att läsa den så här års … Kom förbi och förse familjen med ett exemplar när ni ändå ska till butiken och handla middagsmat!

26–29 september 2019

Boksläpp & signering • Bokmässan i Göteborg

Monter: A03:25 (Lumenos Förlag)

Signering fredag kl. 16.00–17.00

På Bokmässans första dag släpps min första barnbok, Prins Mårten fyller år, som riktar sig till läsare och lyssnare i åldern 6–9 år. Signering sker på fredag eftermiddag kl. 16.00–17.00.
Givetvis finns boken till försäljning i förlagets monter under hela mässan.

31 AUGUSTI–1 SEPTEMBER 2019

Bokförsäljning & signering • Ulva kvarn, Uppsala

Kl. 10.00–17.00

Några veckor före släppet i bokhandeln tjuvstartar jag försäljningen av Prins Mårten fyller år på Ulva höstmarknad. Passa på att bli en av de första att köpa boken och få den signerad.

Mina böcker

Pin It on Pinterest

Share This