Inte bara amen och halleluja

Inte bara amen och halleluja

Roman, Hoi Förlag. Tryckt bok, e-bok och ljudbok

Text: Aili Lundmark | Uppläsare: Camilla Falk

Josefin är övertygad om att det är Guds plan att hon ska hjälpa den karismatiske pastor Torsten i hans arbete med Påskkyrkan. Och att de ska gifta sig. Men Torsten har egna planer, och en djävulsk charm. Josefin gör allt större uppoffringar för att förverkliga hans visioner. Till slut börjar hon ana att Torsten inte är så helig som han verkar. En underfundig feelgood om en ung kvinnas uppvaknande.

Omslagsbild för boken Inte bara amen och halleluja, skriven av Aili Lundmark. Omslaget visar en blå himmel omgiven av gröna blad som ramar in bokens titel. En kvinnan ses bakifrån sittandes vid ån med 2 män vid sin sida

Maktberusning i den kyrkliga sfären

En av mina absoluta favoritböcker är Den farliga maktmänniskan av Edin Lövås, norsk numera framliden pastor, retreatledare och själavårdare. Efter att ha gjort egna iakttagelser av maktberusade ledare i kyrkliga sammanhang har jag gång på gång haft anledning att återvända till denna bok. Till slut kände jag att jag måste skriva en roman om fenomenet psykopater i församlingsmiljöer. Skrivandet påbörjades hösten 2013. Längs vägen har jag fått värdefull feedback från bland andra författarcoachen Ann Ljungberg. Nu när det börjar bli dags att sätta punkt har jag ett gott stöd i författaren, journalisten och översättaren Ulrika Jannert Kallenberg, som granskar mitt manus innan det är dags för boken att gå i tryck. Jag har också planer på minst en uppföljare.

Köp boken

Kommande event

19 FEBRUARI 2020

Bokförsäljning & signering • ICA Maxi Stenhagen, Uppsala

Kl. 12.00–17.00

Mitt i sportlovsveckan signerar jag min debutbok om prins Mårten på bokavdelningen hos ICA Maxi i Stenhagen, Uppsala. Berättelsen utspelar sig på vintern, så det passar fint att läsa den så här års … Kom förbi och förse familjen med ett exemplar när ni ändå ska till butiken och handla middagsmat!

26–29 september 2019

Boksläpp & signering • Bokmässan i Göteborg

Monter: A03:25 (Lumenos Förlag)

Signering fredag kl. 16.00–17.00

På Bokmässans första dag släpps min första barnbok, Prins Mårten fyller år, som riktar sig till läsare och lyssnare i åldern 6–9 år. Signering sker på fredag eftermiddag kl. 16.00–17.00.
Givetvis finns boken till försäljning i förlagets monter under hela mässan.

31 AUGUSTI–1 SEPTEMBER 2019

Bokförsäljning & signering • Ulva kvarn, Uppsala

Kl. 10.00–17.00

Några veckor före släppet i bokhandeln tjuvstartar jag försäljningen av Prins Mårten fyller år på Ulva höstmarknad. Passa på att bli en av de första att köpa boken och få den signerad.

Pin It on Pinterest

Share This